Loading...

Jeg har udviklet 10 selvbehandlingsteknikker, som gør det muligt for dig at lære nogle af de manuelle teknikker, som jeg har brugt i praksis siden 2005, når jeg har hjulpet smertepatienter på briksen.

Hvis du selv vil have kontrol over dine smerter og lindre, når du selv har lyst - så kan jeg give dig nogle simple teknikker, som giver dig et overblik over mulighederne med en nemt tilgængelig struktur.

De 10 selvbehandlingsteknikker giver dig et overblik over, hvad du selv kan gøre på egen hånd, når smerterne kommer - og det giver dig friheden til at handle på det.

 

  KØB ADGANG HER  

 

 

Hvad er selvbehandling?

Du kan med selvbehandling selv gå ind og påvirke og lindre dine smerter og symptomer, når du behandler dit væv og din krop. De 10 selvbehandlingsteknikker er bygget op omkring de 3 nøgleord: Behandling - Balance - Bevægelse.

- igennem behandling, hvor du manuelt arbejder med muskler, led og bindevæv som kan virke akut smertelindrende.

- igennem opbygning af balance i kroppen - både for at undgå slitage og overbelastning i kroppens led.

- igennem bevægelse som fokuserer på de funktioner, som din krop kan miste med tiden, hvis du ikke fastholder og øver dig i at udføre bevægelserne.

 

 

Hvorfor skal vi lære selvbehandling?

- du kan smertelindre akut, når du har behovet, så du ikke skal vente på at en behandler har tid.

- du kan selv mærke hvor meget behandling du har brug for og derved kan du selv dosere og undgå overbehandling.

- du kan justere behandlingen undervejs i forhold til. hvordan det føles, så du kan ændre vinklen på trykket eller øge modstanden.

- du kan selv tilpasse selvbehandlingen ind i din hverdag, så du kan gøre det 30 sekunder pr time eller 10 minutter på en gang.

- du kan selv planlægge det ind i løbet af din dag - feks i morgenrutinen, på vej til bussen, p ådin gåtur eller når du sidder i sofaen.

- du kan med fordel kombinere selvbehandlingsteknikker med din behandling, fordi jo mere du selv gør, jo hurtigere får det bedre.

- du vil blive din egen kropsekspert, fordi du lærer din krop at kende ved at arbejde aktivt og bevidst med den og dine smerter.

- du kan selv tage kontrol over dine smerter og give dig selv mere overskud og energi igennem selvbehandling.

 

 

  KØB ADGANG HER

 

 

 

 

Hvordan udfører jeg selvbehandling?

1. På egen hånd: ( Kig under onlinekurser her.).

Du kan vælge at tage et onlinekursus og lære alle teknikkerne overordnet, så du selv kan udvælge de teknikker, som du vil prøve af på egen krop.

2. Med inspiration fra app: ( Få 14 dage gratis i appen som opstart her.)

Du kan vælge at oprette en bruger på www.din sundhedsguide.dk - hvor du får adgang til en gratis krops-screening, som giver dig adgang til et specifikt udvalgt video-feed i appen, så du kan få inspiration til, hvordan du kan arbejde med selvbehandling på egen hånd. Læs mere om appen her.

3. Med hjælp fra en digitalfys: ( Book en gratis opstartsamtale her.)

Du kan booke en konsultation eller et forløb, hvor jeg udvælger de mest egnede teknikker til dig, så du ikke selv behøver at undersøge noget på forhånd. Jeg guider dig direkte til de rigtige teknikker, så du egentlig bare skal sørge for at udføre og teste det på egen krop.